Klaipėdos technologijų mokymo centrui reikalingi:
Pagalbinis virtuvės darbininkas
Pastatų remonto darbininkas
Darbo laikas:
- pirmadienį–ketvirtadienį nuo 8 val. iki 17 val.;
- penktadienį nuo 8 val. iki 15 val. 45 min.;
- pietų pertrauka nuo 12 val. 00 min. iki 12 val. 45 min.
Darbo funkcijos:
- atlieka visus vidaus remonto darbus (dažymo, tinkavimo, apmušalų ir plytelių klijavimo, grindų dangos klojimo ir kitus darbus);
- atlieka pagalbinius darbus patalpose ir teritorijoje;
- vykdo ventiliacijos sistemų priežiūrą ir atlieka smulkų remontą;
- reikalui esant atlieka krovos darbus;
- palaiko tvarką ir švarą savo darbo vietoje;
- taupo medžiagas ir jas naudoja pagal paskirtį;
- prižiūri, tvarkingai ir saugiai eksploatuoja darbo įrankius;
- vykdo pagal kompetenciją kitas direktoriaus pavaduotojo infrastruktūrai ir/ar bendrabučio valdytojo pavestas funkcijas.
Už darbą mokama LR Vyriausybės nustatyta minimali mėnesinė alga.
Pretendentas pateikia šiuos dokumentus:
- prašymą priimti į darbą;
- asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą;
- sveikatos pasą;
- privalomųjų higienos įgūdžių mokymų pažymėjimą
Dokumentus pateikti el. p. kristina.kasputiene@ktmc.lt
Personalo skyriaus vedėjos tel. (8 46) 433 172
Direktoriaus pavaduotojos infrastruktūrai tel. (8 46) 484 834, mob. 8 687 92 042
Klaipėdos technologijų mokymo centro valgyklai reikalingi:
Pagalbinis virtuvės darbininkas:
Įdarbinimo data – iškart.
Darbo vieta – Smilties Pylimo g. 14.
Darbo laikas:
- pirmadienį–ketvirtadienį nuo 6 val. iki 15 val.;
- penktadienį nuo 6 val. iki 13 val. 45 min.;
- pietų pertrauka nuo 9 val. 50 min. iki 10 val. 35 min.
Darbo funkcijos:
- plauna gamybines patalpas ir gamybinį inventorių;
- virina pašluostes;
- suneša maisto produktus ir sudeda juos į laikymui skirtas vietas;
- padeda virėjui formuoti miltinius patiekalus, pjaustyti daržoves;
- taupiai naudoja vandenį, elektros energiją bei valymo priemones;
- laikosi sanitarijos, darbo bei gaisrinės saugos taisyklių;
- išima iš lėkščių atliekas, plauna stalo įrankius, valo padėklus;
- rūšiuoja indus ir maisto ruošimo įrankius, sudeda juos į vietas;
- palaiko darbo vietoje švarą ir tvarką;
- naudoja inventorių ir įrankius pagal paskirtį.
Už darbą mokama LR Vyriausybės nustatyta minimali mėnesinė alga. Priemokos, premijos, pašalpos mokamos pagal atskirą direktoriaus įsakymą.
Pretendentas pateikia šiuos dokumentus:
- prašymą priimti į darbą;
- asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą;
- sveikatos pasą;
- privalomųjų higienos įgūdžių mokymų pažymėjimą.
Kontaktai:
Personalo skyriaus vedėjos tel. (8 46) 433 172, el. p. kristina.kasputiene@ktmc.lt
Valgyklos vedėjos mob. 8 633 53 570, el. p. edita.stonkiene@ktmc.lt