LT 00 Fichier de reproduction Next Generation EU
NKL logo

JUNGTINIS PROJEKTAS
ĮGYK PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ SEKTORINIAME PRAKTINIO MOKYMO CENTRE!
Nr. 10-025-J-0001-J02-00008

Jungtinio projekto vykdytojas – Europos socialinio fondo agentūra

Jungtinio projekto vykdytojas – Klaipėdos technologijų mokymo centras

Veikla: asmenų, besimokančių pagal formaliojo profesinio mokymo programas, praktinis mokymas sektoriniame praktinio mokymo centre

Projekto įgyvendinimo pabaiga: 2024 m. birželio 30 d.

Iš viso projekto eigoje bus įgyvendinti 275 mokinių mobilumai. Atvykę kitų Lietuvos mokyklų mokiniai mokysis Klaipėdos technologijų mokymo centro Variklių transporto priemonių sektorinio praktinio mokymo centre ir Tekstilės sektorinio praktinio mokymo centre. KTMC mokiniai vyks į Telšių regioninio profesinio mokymo centro Statybos sektoriaus praktinio mokymo centrą, Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro Aptarnavimo paslaugų sektorinio praktinio mokymo centrą, Klaipėdos Pauliaus Lindenau mokymo centro Inžinerinės pramonės sektorinio praktinio mokymo centrą ir Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro Grožio paslaugų sektorinio praktinio mokymo centrą.

Projekte numatyta, kad mokiniai mokysis pagal formaliojo profesinio mokymo programą, orientuotą į skaitmeninių kompetencijų ugdymą. Taip pat mokiniai tobulins bent po 1 kompetenciją, reikalingą žaliajai pertvarkai. Mokymai bus vykdomi ne tik sektoriniuose praktinio mokymo centruose, bet ir IT klasėse, socialinių partnerių įmonėse.

Projektas finansuojamas Ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo plano „Naujos kartos Lietuva“ lėšomis

Prasidėjo pagrindinis vasaros priėmimo etapas. Prašymą stojimui pildykite LAMABPO sistemoje iki 2024.08.05 d.